SAMEN NAAR EEN BLIJVEND RESULTAAT

Bel voor een afspraak

088 500 2070

Onze werkwijze

Wij houden van persoonlijke aandacht. U kunt op één van onze locaties afspreken, maar u kunt ook met ons bellen of videobellen.

Tijdens onze begeleiding luisteren wij naar u en kijken we samen naar ‘winstpunten’ voor een gezondere en bewustere leefstijl. Dit kunnen kleine of grotere aanpassingen zijn aan het huidige voedings- of bewegingspatroon. Een persoon kent zijn of haar eigen valkuilen. Door deze te bespreken en aandacht te schenken aan uw motivatie kan gestart worden met gedragsveranderingen. Iedere persoon is uniek en heeft een eigen voorgeschiedenis, en daar houden wij rekening mee. Daarnaast geven wij antwoorden op praktische vragen als: waarom zijn bepaalde producten goed om te eten en andere minder goed? Ook bespreken we gezonde versus ongezonde vetten, koolhydraten, zout, vezels, vlees, vis, sterke botten, spieropbouw, vitaminepillen, bewegen, slapen etc. Het uiteindelijke doel is: één of meerdere veranderingen in iemands leefwijze teweegbrengen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Wij streven naar een stabiel en haalbaar resultaat, ook als dat mogelijk wat langer duurt. Wij zijn voorstander van duurzame veranderingen die over 20-30 jaar nog steeds effect hebben.

Duur begeleiding
Een begeleidingstraject bij een van onze diëtisten of leefstijlcoaches duurt zo lang u dat wenst, gemiddeld tussen de twee tot vijf uur.